Equilibre3

Een goeie start zorgt voor beter resultaten lange termijn.

Een aanpak die al vanaf de eerste weken effectief is, leidt tot betere lange termijn resultaten.Want het effect van grote gedragsveranderingen  tijdens de eerste weken van de behandeling blijft positieve gevolgen  hebben op lange termijn.

Vervangmaaltijden geven beter en sneller resultaat.

Indien een sterk energiebeperkt  dieet (<1200 kcal) nodig is zoals  bij ernstige  obesitas, diabetes type 2  of voor een vermageringsoperatie , is het inschakelen van vervangmaaltijden noodzakelijk om aan alle essentiële voedingstoffen aan te brengen .

Fase 1: Verlies van gewicht: Energie beperken

  • de INTENSIEVE manier:
Hier gaan we gedurende een bepaalde tijd enkel en alleen met vervangmaaltijden werken.Zo bekomen we een zeer gecontroleerde energie opname en kunnen we er toch voor zorgen dat je alle noodzakelijke voedingsstoffen opneemt.Bovendien is deze werkwijze handig: je hoeft niet na te denken, het is dit en niets anders en bovendien zijn de bereidingen erg gemakkelijk.Je zal geen honger lijden en beter vet verbranden. De intensieve periode kan van 2 dagen tot 8 weken of zelfs langer duren.
  • de COMBINATIE manier:

 

Hier gaan we 1 of 2 vervangmaaltijden per dag inschakelen en deze combineren met zelf samengestelde evenwichtige maaltijden.De energiebeperking is minder streng dan bij de intensieve manier, maar ook hier heb je het voordeel dat je alvast 1 of 2 keer niet moet nadenken over je eten.Wat de samenstelling van je gezonde maaltijd betreft, help ik je uiteraard op weg en krijg je tips en richtlijnen hoe je best deze koude of warme maaltijd samenstelt.
  • de KLASSIEKE manier:
Hier gaan we naar 3 zelf samengestelde evenwichtige maaltijden per dag.

 

Fase 2: Behoud van gewicht: Evenwicht vinden

Afhankelijk van je doel, de gewenste aanpak en je resultaten, kan je van het ene schema naar het andere schema overgaan.

EQ3 Maaltijdplan: lekkere vervangmaaltijden en heerlijke recepten

EQ3 biedt je een dieet op maat aan met een verantwoord maaltijdplan. Door de combinatie van complete, verantwoorde, lekkere vervangmaaltijden én advies over gezonde, zelf samengestelde  maaltijden werk je aan resultaat op korte en lange termijn. De EQ3 Producten zijn ontwikkeld door diëtisten, voor diëtisten en uitsluitend onder begeleiding te verkrijgen. Met de EQ3 recepten bereid je zelf lekkere verantwoorde maaltijden.

schermafbeelding_2015-01-12_om_12.00.51_0_0

EQ3 Producten

Door de EQ3 Producten maak je een efficiënte, motiverende start met je dieet en heb je voor de lange termijn verantwoorde vervangmaaltijden om je gewicht te behouden. Lekkere, volwaardige maaltijden.
  • heerlijke, volledige vervangmaaltijden zoals een shake, soep of maaltijdreep:  uitsluitend verkrijgbaar via erkende diëtisten: veilige unieke EQ3 Producten, ontwikkeld door diëtisten.
  • combineer je met evenwichtige lekker zelf samengestelde maaltijden, zo ontdek je nieuwe recepten.
  • je groeit in gezonde en positieve keuzes en ervaart hoe lekker gezond is.
Qr2wN54S7Bg5x3G6qR4urFZ0bivtWd_wb6Dy1dWFS-U

voor meer info Equilibre3 producten klik op de foto

Deze producten zijn kunnen online besteld worden. zie webshop op deze site