Ingrediënten:
- 80 g quorn gehakt
- 1 el olijfolie
- 1 klein uitje fijngesneden
- 1 grote tomaat in blokjes gesneden
- 1 wortel in schijfjes gesneden
- 5 champignons in schijfjes
- ½ groene paprika in reepjes gesneden
- 1 el tomatenpuree
- 1 teentje geperste look
- Oregano, marjolein, tijm
- Peper en zout
- 30 g Spaghetti
Bereiding:
- Verwarm de olie in een pan en laat het uitje fruiten samen met de look.
- Voeg de wortelblokjes en paprikareepjes toe en laat gedurende 10 min. garen op een zacht vuurtje.
- Voeg de tomatenblokjes en de champignons toe.
- Laat nog 10 min. sudderen
- Kruid af volgens smaak.
- Voeg het quorngehakt toe aan de saus en laat koken op een zacht vuurtje
- Kook ondertussen de spaghetti
- Giet de spaghetti af en schenk de quornsaus erover.
Voedingswaarde
Kcal | Vet, totaal g | Verz. Vetz. g | Onverz vetz; g | Koolhydr.g | Vezels g | Eiwitten g | RW |
404 | 11,8 | 1,7 | 10,1 | 51,8 | 19 | 22,6 | 4 1/2 |