Ingrediënten:
- 150 g mozzarella light
- 2 grote tomaten
- ½ bosje peterselie
- 5 takjes tijm
- 1 teentje knoflook
- 1 el citroensap
- Peper en zout
Bereiding:
- Snijd de mozzarella in plakjes van ongeveer ½ cm.
- Was de tomaten en snijd ze ook in plakjes van dezelfde dikte.
- Was de peterselie en de tijm en verwijder de steeltjes. Hak ze fijn.
- Plet het knoflook en meng dit samen met citroensap, olijfolie en de kruiden.
- Leg de plakken kaas en tomaat dakpansgewijs in een vuurvaste schotel.
- Doe de dressing er over.
- Bak gedurende 15 min op 180°C in een voorverwarmde oven.
Voedingswaarde:
Kcal | Vet, totaal g | Verz. Vetz. g | Onverz vetz; g | Koolhydr.g | Vezels g | Eiwitten g | RW |
341 | 15,2 | 10,6 | 4,6 | 16,2 | 10,2 | 35,4 | 7 |